+46 706964905

Frågor om hemsidor

Vad kostar en hemsida?

Alla hemsidor är unika och behöver olika funktioner beroende på hemsidans ändamål. En hemsida vars huvudsyfte är att tillhandahålla information behöver inte särskilt avancerade funktioner, vilket gör att den inte kräver lika mycket arbete som exempelvis en webshop.

Det kan därför vara svårt att på rak arm säga ett fast pris. Enklare hemsidor, det vill säga hemsidor som inte kräver avancerade funktioner, många undersidor och mobilanpassning har därför inte samma prisklass som en större hemsida. Detta gör att priset på en hemsida kan variera från allt mellan exempelvis  10 000kr till 200 000kr. Vi tycker därför att det är bättre att ge er en skräddarsydd offert anpassad efter ert företags behov, krav och ändamål.

Vad ska jag tänka på om jag vill ha en ny hemsida?

Mediabranschen ökar allt mer i takt med att digitaliseringen utökas. Det finns många företag och privatpersoner som gör hemsidor åt andra och det är därför viktigt att hitta seriösa personer. De som tar samma fasta pris för alla kunder lägger kanske därför inte så mycket vikt på att anpassa hemsidan efter den enskilde kundens behov.

Det är också viktigt att välja ett företag som ser helhetsbilden med hemsidan. En hemsida kräver mer än bara själva utformningen, det krävs exempelvis hosting när hemsidan är klar. Vi brukar vanligtvis ta hjälp av WekuData AB för att hosta våra kunders hemsidor. Vi finns även tillgängliga ifall ni undrar om något, både innan och efter att hemsidan har lanserats.