+46 706964905

Hemsida Halmstad

Dags för en ny hemsida?

Vi jobbar med webb i Halmstad med omnejd

Webbplats, hemsida, sajt, kärt barn har många namn. En stor del av befolkningen är ute på internet dagligen, vilket gör det viktigt att ni som företag finns tillgängliga online. En hemsida kan användas för att tillhandahålla information, sälja produkter och mycket mer! Oavsett syfte hjälper vi er att skapa en sida som passar just ert företag. Genom att fokusera på design och användarvänlighet utifrån målgruppen får man en attraktiv webbplats där det enkelt går att navigera, vilket ger besökaren en bra upplevelse. Detta tillsammans med sökmotorsoptimering och mobilanpassning gör hemsidan bra och enkel att hitta.

Vi anser att det är viktigt att se helhetsbilden med att skapa en hemsida. En hemsida kräver självklart strukturering, bilder, texter och annat innehåll för att bli utformad på ett bra sätt. Men för att hemsidan ska kunna finnas synlig krävs även hosting. Vi har bra kontakt med WekuData AB i Laholm och brukar därför hänvisa våra kunder dit. Vi hjälper alltså er att föra över hemsidan för hosting så att ni slipper tänka på det. Vi finns även tillgängliga ifall ni undrar något, både innan och efter att hemsidan lanserats.

Ta gärna en titt på någon av våra kunders hemsidor och läs om tidigare kundcase!

Intresserad? Kontakta oss!

 

Mer än bara en webbyrå i Halmstad

Foto & Film

Hemsidor kräver ofta innehåll i form av foton och videor och därför krävs bra, professionell kamerautrustning. Denna utrustning används dock inte bara till hemsidor, utan även till att ta bilder, göra kortare reklamfilmer, instruktionsvideor med mera åt företag. Har ni några egna tankar eller idéer kring vad ni vill spela in eller fotografera så lyssnar vi gärna och försöker komma fram till en lösning  som passar just er. Låter detta intressant kan ni läsa mer här.