Kontakta oss

Vi hjälper ditt företag med digital marknadsföring

Adress

Kristian IV:s väg 3,

302 50 Halmstad

Martin Giertz

Ägare, Projektledare

Adobe-magiker & designexpert som väcker ditt företags digitala plattformar till liv. Problemlösaren som strävar efter nya utmaningar.

+46 70 696 49 05
martin.giertz@ngmedia.se
LinkedIn

Gustaf Erkki

Redigerare

Erfaren filmklippare och redigerare med ett gediget filmintresse, om de så handlar om Christopher Nolan eller Jackass.

+46 72 211 55 30
gustaf.erkki@ngmedia.se

Historian bakom Nilsson & Giertz Media AB

Vi består av ett gäng ungdomar som fokuserar på marknadsföringslösningar gjorda utifrån vårt framtidsperspektiv. Vår erfarenhet, medelålder på 20 år, och våra helhetslösningar gör oss unika på marknaden.

Vi älskar att jobba långsiktigt med olika företag, för att se deras digitala framsteg och allt det leder till. Vårt mål är att vara en extern marknadsföringsavdelning som ger en intern känsla.

Våra ambitioner & värderingar

För att kunna sälja och marknadsföra sina produkter eller tjänster måste man själv ha stark tro i det man själv säljer. Detta är en faktor alla våra kunder har gemensamt. De har stora visioner, jobbar med eller har en färdig högkvalitativ produkt eller tjänst, och ambitionen att göra något stort av det.

Jobbar du med ett välutvecklat tjänsteutbud, eller väldesignade produkter som verkligen gjort skillnad för dina kunder är vi gärna med och delar på dina tillväxtdrömmar, och hjälper dig att uppnå dem. Vi har stor erfarenhet av marknadsföring inom Business to Business, och har jobbat mycket med bolag inom den svenska industrisektorn som levererar högkvalitativa produkter till bolag över hela världen.

Vi tar alla kunder på samma stora allvar. Oavsett storlek på projekt och bransch, är vår värdegrund lika viktig. Vi är alltid lyhörda, respektfulla och ärliga mot våra kunder. Allt för ett så bra resultat som möjligt.