Om oss

 

Nilsson & Giertz Media AB

NG Media startade 2019 av Axel Nilsson & Martin Giertz som UF-företaget NG Marketing UF, vars resurser bestod av en familjekamera och två skoldatorer. Vi startade med ambitionen att kunna introducera företag till digital marknadsföring och allt vad det innebär, och från sekunden vi registrerade oss var ambitionen att en dag kunna göra ett aktiebolag av affärsidén.

 

Lagafors, NG Medias första kund

Lagafors

NG Medias första kund

Mathias & Axel

Gunnohus

Ett av Laholms största fastighetsbolag

 

Från starten gick vår affärsidé att snarare utbilda och bygga upp grundläggande sociala medier, för att sedan lämna över själva driften till kunden. Detta förändrades inom någon månad till det helt motsatta och de det idag är. Idag sköter vi all drift, marknadsföring och framtagning av content hos våra kunder, vilket båda parter tycker funkar bäst och ger bästa resultat.

 

Spitze

Gav oss på NG Media stor tillit som nystartat bolag

Hur det startade

I maj 2020 blev NG Marketing UF till Nilsson & Giertz Media AB, men vi håller det kort och kallar oss bara NG Media. Vi erbjuder de bredaste lösningarna i branschen och jobbar alltid för att slipa och bredda våra kunskaper. Vi vill kunna uppfylla våra kunders alla behov, och eftersom vi med vårt nära kundsamarbete alltid vet vad kunderna vill kan vi föreslå de bästa lösningarna för att våra kunder ska nå sina mål.

I augusti blev vi även antagna till High Five Business Inkubator, och har även i dagsläget vårt kontor i deras lokaler. Som företagsinkubator jobbar High Five för att utveckla näringslivet och förverkliga affärsidéer som har möjligheter till att växa till något stort.

Specialist på Web och gillar att få företag att tänka utanför boxen. Förser er med toppmoderna hemsidor och unika manus till era reklamkampanjer.

072 244 89 44
axel.nilsson@ngmedia.se
LinkedIn

Axel Nilsson

Projektledare

Adobe-magiker & designexpert som väcker ditt företags digitala plattformar till liv. Problemlösaren som strävar efter nya utmaningar.

070 696 49 05
martin.giertz@ngmedia.se
LinkedIn

Martin Giertz

Projektledare

Mejla oss

Email

kontakt@ngmedia.se

Phone

+46 722 44 89 44

Address

Kristian IV:s väg 3,

302 50 Halmstad

NG Media