Vi är en extern byrå som erbjuder helhetslösningar med intern känsla

Om Nilsson & Giertz Media AB

Vi består av ett gäng ungdomar som fokuserar på marknadsföringslösningar gjorda utifrån vårt framtidsperspektiv. Vår erfarenhet, medelålder på 20 år, och våra helhetslösningar gör oss unika på marknaden. Vi älskar att jobba långsiktigt med olika företag, för att se deras digitala framsteg och allt det leder till. Vårt mål är att vara en extern marknadsföringsavdelning som ger en intern känsla.

Våra ambitioner & värderingar

För att kunna sälja och marknadsföra sina produkter eller tjänster måste man själv ha stark tro i det man själv säljer. Detta är en faktor alla våra kunder har gemensamt. De har stora visioner, jobbar med eller har en färdig högkvalitativ produkt eller tjänst, och ambitionen att göra något stort av det.

Jobbar du med ett välutvecklat tjänsteutbud, eller väldesignade produkter som verkligen gjort skillnad för dina kunder är vi gärna med och delar på dina tillväxtdrömmar, och hjälper dig att uppnå dem. Vi har stor erfarenhet av marknadsföring inom Business to Business, och har jobbat mycket med bolag inom den svenska industrisektorn som levererar högkvalitativa produkter till bolag över hela världen.

Vi tar alla kunder på samma stora allvar. Oavsett storlek på projekt och bransch, är vår värdegrund lika viktig. Vi är alltid lyhörda, respektfulla och ärliga mot våra kunder. Allt för ett så bra resultat som möjligt.

The story

Tyvärr kan vi inte lägga in en svartvit bild från 50-talet, som visar hur byrån gått i generationer, för så länge har inte digital marknadsföring funnits… (men vi la in den där bilden ändå)

Men det är också just därför många företag inte är up-to-date när det kommer till sociala medier, webb och övrig digital media. Detta insåg vi, Axel och Martin i början av 2019. Detta ledde till UF-företaget NG Marketing UF, som i maj 2020 förvandlades till aktiebolaget Nilsson & Giertz Media AB.

Email

kontakt@ngmedia.se

Telefon

+46 722 44 89 44

Adress

Kristian IV:s väg 3,

302 50 Halmstad

This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.