AB Gunnohus

Webb / Film / Foto

Aktiebolaget Gunnohus är ett av Laholms allra största inom fastighetsbranschen. Sedan 1970 har man erbjudit lägenheter och lokaler i Laholms kommun. Gunnohus lade även grunden till det idag populära och ständigt växande området “Trädgårdsstaden” i Laholm.

Området har man idag sålt av för att fortsätta satsa på bostäder mer centralt. En av de senare byggnationerna är lägenheterna vid humlegången.

Men när det kommer till det digitala har man legat lite efter. VD Mathias Nilsson berättar hur den gamla hemsidan, från 2005, är i behov att ersättas av en nyare. Samtidigt är syftet med uppgraderingen inte att hitta nya hyresgäster, utan snarare att kunna ge en positiv bild av företaget för de som söker upp en, samt att visa upp sina fastigheter.

GÅ VIDARE →

Arbetet

Efter att Mathias visat oss Gunnohus fastigheter kring centrum, satte arbetet igång. Som källor när vi byggde sidan, använde vi ett gammalt inslag om företaget från en lokaltidning, samt materialet från den gamla hemsidan.

Resultatet

Resultatet blev en hemsida, där vi försökte lyfta upp de budskap Mathias förmedlade att Gunnohus står bakom, nämligen att trygghet är det som är högst prioriterat för dem som företag. Samtidigt lade vi fokus på att skapa ett bildgalleri, då just fastigheterna betyder mycket för företaget och är något man gärna visar upp.

Besök hemsidan

Webb

Webbplatsen gjordes om från grunden med mer, ny information och moderniserad look.

Foto & Film

Hemsidan fick en visuell uppdatering med massvis av nya bilder på allt ifrån de nyare byggena till det klassiska kvarteret dufvan.

Jag tycker om att vara lokal, dessa unga o driftiga killar visade ett brinnande intresse för vad de gör, där av fick de mitt fulla förtroende att göra om våran hemsida. Utfallet blev över förväntan, Tack.

Kan varmt rekommendera Axel & Martin.

Mathias Nilsson

VD, AB Gunnohus