Klädkammar'n

Webb

Liana, som driver den väletablerade klädbutiken Klädkammar’n i Laholm, hade ett tag varit missnöjd med sin gamla hemsida och kände att det var dags att uppgradera. När arbetet skulle sätta igång visade det sig att den gamla sidan till och med lyckats försvinna från nätet. Vi fick uppdraget att göra den nya hemsidan, men fick också agera detektiver och ta reda på vad som hänt med den gamla.

GÅ VIDARE →

Byggnation

Efter ett antal timmar och samtal lyckades vi reda ut problemet med webbplatsen, och bestämde oss för samla alla IT-lösningar hos samma leverantör. Byggandet kunde nu sätta igång.

Vi hade mycket material att arbeta med. Bilder från butikens alla modevisningar, många befintliga bilder inifrån butiken samt en mängd material från alla leverantörer.

Avslut

Det blev i slutändan ett väldigt roligt och lärorikt webb-projekt. Annorlunda från de många hemsidor vi gjort tidigare. Istället för att vara ett fastighetsbolag eller industribolag handlade det här om en lokal butik som ska få hemsidans besökare att faktiskt besöka en fysisk plats. En helt annan kundresa och ett annat sätt att konvertera besökare till kunder.

Vi tackar Klädkammar’n för ett trevligt samarbete!

Besök hemsidan.

Webb

Ta reda på vem som ansvarar för den gamla hemsidans försvinnande, lösa problemet och ersätta den med en ny modern webbplats.