Lagafors

Sociala medier / Film / Foto

Lagafors

Lagafors heter vår första kund, som varit med oss från starten September 2019 till dagsläget. Företaget finns på Industriområdet i Laholm, där man producerar rengöringssystem för livsmedelsindustrin. Man effektiviserar helt enkelt rengöringen hos företag såsom HK Scan, genom att bland annat centralisera rengöringen och öka trycket på vattnet. Tekniken gör att stora livsmedelsproducenter kan spara miljontals liter vatten samt stora mängder kemikalier varje år, samt minska tiden som det tar att städa.

GÅ VIDARE →

Starten 2019

När vårt samarbete inleddes 2019 började vi med att ta fram sociala medier till företaget, samt skapade en del content som de kunde ha att jobba vidare på. Vår affärsmodell har utvecklats mycket sedan dess, och idag jobbar vi på ett annorlunda sätt hos företaget. Idag fungerar vi mer som en extern marknadsföringsavdelning som hjälper företaget med diverse saker, samt hela tiden kommer med förslag och idéer.

Tillväxt

För just Lagafors går det fortsatt bra, och i pipelinen finns just nu en marknadsföringskampanj för att driva in fler kunder till ens digitala kanaler. Tillväxten här har hitills varit helt organisk, men framförallt LinkedIn har blivit lite utav en mötesplats för företaget och ens distributörer och nuvarande kunder. Följartillväxten har här varit över 150% på under ett år.

Långsiktighet

Just Lagafors är ett lysande exempel på hur vi som mest optimalt jobbar. Ett långsiktigt samarbete, där vi varje dag lär oss mer om företagets verksamhet och hela tiden kan komma med bättre förslag på hur instagramen ska drivas, och hur man bäst ska tänka under en reklamkampanj för att hitta rätt målgrupp. Ett givande samarbete för båda parter.

Vill du göra samma resa som Lagafors?

Webb

Vi genomför justeringar och uppdateringar på hemsidan. Kan vara allt ifrån sökmotoroptimering till mindre justeringar på kontakt-sidan.

Foto & Film

Bilder och filmer i olika former och syften. Däribland flertalet reklamfilmer, personalfotografering, samt blandade bilder i fabriken.

Sociala medier

Vi skapar allt content och sköter alla uppladdningar på Lagafors sociala medier, där en betald marknadsföringskampanj för att nå fler kunder också planeras.

Se mer

Två av de filmer vi gjort till Lagafors. En introduktion till deras LogTrace-system,
och en säljfilm som används i reklamsyfte bland annat på LinkedIn.

Lagafors har följt Axel och Martin sedan de började på gymnasiet och stöttat dem i de projekten som de haft mot näringslivet. När de, efter studierna, drog igång sin egna verksamhet kändes det naturligt att börja samarbeta.

I detta samarbete har Lagafors lyft sin närvaro på sociala medier, producerat kortare filmer och lagt upp en struktur i arbetet.

Magnus Elmblad

VD, Lagafors