SOMMARERBJUDANDE!

Film & foto

Kom tillbaka från semestern med nytt, proffsigt film och fotomaterial! Vi kör en stor kampanj i sommar för lokala bolag, i alla storlekar och branscher. Vi levererar materialet färdigklippt redo för användning, och erbjuder två olika sorters paket.

Kampanjen gäller från 20/6-2021 till 10/8-2021

Vad ingår i butikspaketet?

Vi lägger ungefär 20-30 min i butiken på att fotografera, och har med oss extra belysning med mera för bästa möjliga förutsättningar. Ifall butikens fasad och omgivning tillåter tar vi även drönarbilder. Resterande tid läggs på bearbetning av fotomaterialet där exponering, ljusstyrka med mera justeras utifrån de olika bildernas behov.

Ni får högkvalitativa bilder levereade till er redo för användning på sociala medier, hemsida med mera!

Vad ingår i industripaketet?

I industripaketet ingår allt i butikspaketet, samt en filmkomponent, där vi utifrån era tankar och idéer klipper ihop en enklare film redo för er att använda på sociala medier, hemsida, mässor med mera. 

Som ungefärlig riktlinje har vi 10 konsulttimmar. Vill man ha mer avancerade filmkomponenter finns det möjligheter för utökning med en rabatterad timdebitering på 800:-/h.

Som tillval, kan vi även producera ett animerat film-intro som läggs i början på filmen, som även kan levereras separat till era framtida filmproduktioner.

Frågor? Kontakta oss!

Axel Nilsson

Projektkoordinator