+46 706964905

Underhållspaket

Arbetar på alla de stora sociala medierna

Analys

     Genomgång

Efter publicering av inlägg går vi igenom statistiken och utvärderar inläggets prestation. Vi sammanställer sedan statistiken och framför den till er.

     Grund till framtida inlägg

Genom att utvärdera inläggets prestation ser vi vilka typer av inlägg som presterar bra och har det som underlag till framtida inlägg.

Uppladdningar

     Granskning och publicering

Vi låter er granska innehållet som efter justeringar och godkännanden publiceras.

     Kontinuerlighet och struktur

Vi strukturerar upp så att ni får ett kontinuerligt flöde på era sociala medier, vilket är viktigt för att bibehålla samt utöka er följarskara.

Materialskapande

    Idéer

Vi tar fram inläggsidéer, där vi lämnar förslag på uppladdningar och texter till er.

    Foto & Film

Vi går igenom befintligt bildmaterial samt skapar nytt för att göra idéerna till verklighet.

Underhåll sociala medier

Vi sitter på en diversifierad  kunskap när det kommer till de sociala medierna

Uppladdningar

Kontinuerliga uppladdningar är en av hörnstenarna för att nå resultat på sociala medier. Det leder bland annat till ökad publicitet och en starkare kundrelation, saker som i mångas ögon anses viktigt. Vi på NG Media strukturerar dina uppladdningar samt hjälper ditt företag med att skapa material till de sociala plattformarna.

Kampanjer

Organisk tillväxt räcker inte i alla lägen. Då finns vi på NG Media där för att hjälpa er att ta nästa steg. Annonsering via sociala medier är både kostnadseffektivt och effektfullt. Denna typ av annonsering kan hjälpa er med allt från rekrytering till ökad försäljning och följarskara.

Resultat

Alla våra paket ger ökad varumärkeskännedom samt ökad försäljning. Tveka inte på att höra av er så hjälper vi er att hitta det paket som passar just ert företag bäst.

Andra marknadsföringsalternativ

Skräddarsytt Webbprojekt

Att ha en bra hemsida är viktigt för att kunden ska komma åt den information den söker. En hemsida ska vara välfungerande och estetiskt tilltalande, något som vi gärna hjälper er att skapa.

Pris på förfrågan

   WordPress + Lokal hoasting partner

   Unikt tema & skräddarsydd design

   SEO & innehållsproduktion

   Mätning av trafik och målspårning

Filmarbete

Behöver ert företag en reklamfilm eller kanske en rekryteringsfilm? Oavsett vad ni behöver så har vi lösningen. Vi använder oss av professionella kamerautrustningar och redigeringsprogram.

Pris på förfrågan

   Manusförfattning

   Instruktionsvideor

   Rekryteringsfilm

   Övriga filmarbeten