Sociala Medier

Vi hjälper företag med marknadsföring genom att öka deras digitala närvaro på de sociala plattformarna.

Skapa bättre relation med er målgrupp

En stor del av befolkningen använder internet dagligen och digitaliseringen verkar inte avta, vilket gör det viktigt för företag att anpassa sig för att hänga med i denna digitala utvecklingen. Det som framförallt har blivit en stor del av vardagen för många på senare år är sociala medier. De sociala medierna har därför blivit bra plattformar att använda för att nå ut och kommunicera med sin målgrupp.

Vi hjälper företag att planera, skapa och publicera innehåll till de sociala medierna. För att ta fram innehåll använder vi oss bland annat av professionell kamerautrustning, Adobe Photoshop, Adobe Premiere Pro och Adobe Illustrator. Med detta kan vi skapa bra och kreativa bilder, filmer och grafiskt innehåll. Vi arbetar främst med plattformarna Instagram, Facebook och LinkedIn, men även andra plattformar som Discord och Twitter.

Utöver att publicera för att nå ut och kommunicera med målgruppen kan sociala medier även användas för kampanjer och annonsering. Denna typ av annonsering kan hjälpa till med allt från rekrytering till ökad försäljning och publicitet. Detta har även visat sig vara en av de mest prisvärda samt effektiva sättet att annonsera då plattformarna har en stor målgrupp som dem vet mycket om.  

Instagram

Sociala Medier Instagram

LinkedIn

Sociala Medier LinkedIn

Facebook

Sociala Medier Facebook

Grundstenarna i vårt arbete med sociala medier

l

Planering

Vi hjälper till att planera och strukturera upp innehåll till de sociala medierna. Vi anser att det är viktigt att hålla sig till företagets grafiska tema för att man enkelt ska koppla innehållet till företaget. Inläggen varierar oftast från bilder, filmer och illustrationer.

Materialskapande

Till en början tar vi fram skriftliga inläggsidéer som vi sedan producerar visuellt material till eller använder oss av befintligt. När vi tar fram nytt material använder vi oss av professionell kamerautrustning samt diverse redigeringsprogram. Här kan du läsa mer.

Publicering

När inlägget har godkänts av företaget publiceras det på de sociala medierna. Vi anser att det är viktigt att vara aktiv på de sociala medierna och ladda upp efter ett specifikt schema för att skapa ett strukturerat och kontinuerligt flöde.

Intresserad av att utöka er digitala marknadsföring? Kontakta oss!