Din flexibla partner, från början tills… alltid…

Vi är mer än bara en webbyrå. Vi är er externa marknadsföringsavdelning som ger er en intern känsla. En kreativ avdelning som tänker utanför boxen och hjälper företaget blomstra utan att de tar för mycket av er tid. Vi jobbar  långsiktigt för att skapa mervärde, som kanske börjar i en ny webbplats och fortsätter med upprätthållning av era sociala medier och kontinuerliga marknadsföringskampanjer för fler leads.

Sociala medier

Sociala medier är inte alltid så enkelt. Vi anpassar våra lösningar efter din verksamhet, storlek & budget. Vi kan hjälpa dig med content, administration, white papers, kampanjer med mera.

Genom reglerbundna uppladdningar ökade vi bland annat Lagafors följarskara på LinkedIn med 230%, helt organiskt. Utan att de själva behövde spendera en minut.

 

LinkedIn, Instagram & Facebook

Servicedesign, visuell identitet, grafisk profil, logotyper, infografik, motion design

Projekt 

Lagafors – RM Mekatronik

Fler kundcase 

Film & foto

Foto och film är ett vanligt och viktigt komplement när man tar fram en ny hemsida. Men idag är en välarbetad reklamfilm ett av de bättre sätten att marknadsföra sig på även på sociala medier, där de ofta kan skapa stort engagemang.

 

Vi är registrerade drönaroperatörer och erbjuder förstklassiga drönarbilder. Vi har även den fotoutrustning som krävs för proffsiga produktbilder, personalfoton, företagsfilmer och mycket mera.

Projekt 

Guldkvällen 2020Lagafors –  RM Mekatronik

Fler kundcase 

Webb

Vi har gjort hemsidor till allt ifrån klädbutiker, industri- och fastighetsbolag. Vårt flexibla team av designers och webbutvecklare jobbar  för en stilren, användarvänlig webbplats som uppfyller sitt syfte. Vi bygger i WordPress, vilket gör den fortsatta administrationen enkel. Vi har även e-kurser, som alltid ingår, i designverktyget vi använder.

 

Våra webblösningar

Hemsida, E-handel, SEO, SEM, m.m.

Projekt 

Eden Wood RM Mekatronik Skottorps Mejeri

Fler kundcase 

Vad säger kunderna?

Där vi samarbetat inom sociala medier, webb samt foto/film

Vi jobbar långsiktigt med våra kunder, vilket innebär att vår partners åsikter är bland det allra viktigaste.

NG Media är ett ungt, proffsigt och vänligt företag. Axel och Martin har en stor förståelse för den enskilda kundens
behov och tar oss hela tiden framåt.  Vi är mycket nöjda och ser fram emot att jobba vidare med dem.

Katarina Bergman

cfo, RM Mekatronik

Lagafors har följt Axel och Martin sedan de började på gymnasiet och stöttat dem i de projekten som de haft mot näringslivet. När de, efter studierna, drog igång sin egna verksamhet kändes det naturligt att börja samarbeta. I detta samarbete har Lagafors lyft sin närvaro på sociala medier, producerat kortare filmer och lagt upp en struktur i arbetet.

Magnus Elmblad

VD, Lagafors

Jag tycker om att vara lokal, dessa unga o driftiga killar visade ett brinnande intresse för vad de gör, där av fick de mitt fulla förtroende att göra om våran hemsida. Utfallet blev över förväntan, Tack.

Kan varmt rekommendera Axel & Martin.

Mathias Nilsson

VD, AB Gunnohus

Kundcase